Önkormányzat Információs Portál

Felhívás!

A Debreceni Agglomerációs Hulladékgazdálkodási Társulás „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Hajdú-Bihar megyében, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkészítő rendszerre” elnevezésű KEHOP-3.2.1-15-2016-00005 azonosítószámú projekt megvalósulásához szükséges hulladékgyűjtő edények beszerzésére írt ki közbeszerzési pályázatot. A pályázatnak köszönhetően Hajdú-Bihar megyében

cserére kerülnek a lakossági hulladékgyűjtő edények.

Az új tárolóegységek szürke palásttal és tetővel, illetve szürke palásttal és sárga tetővel (szelektív hulladék részére) rendelkeznek.

Településünkön várhatóan a nyári hónapok folyamán kerül sor a tárolóegységek cseréjére. A csere pontos időpontjáról és menetéről időben tájékoztatjuk a Lakosságot. A cserét az Ebesi Községgondnokság Kft bonyolítja le.

Az érvényes hulladékgazdálkodási szerződéssel nem rendelkező ingatlanhasználóknál a cserét nem tudjuk elvégezni! A gördülékeny ügymenet érdekében kérjük a Lakosságot, hogy rendezzék függőben lévő ügyeiket az Ebesi Községgondnokság Kft. Széchenyi tér 1. szám alatti lévő irodájában. A cserét követően a Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. csak a szürke színű tárolóegységekből szállítja el a hulladékot.

Megértésüket és szíves közreműködésüket köszönjük!

Ebesi Községgondnokság Kft.

Ebes, Széchenyi tér 1.

Telefon:     06-52/366-992, 06-30/985-4997

www.ebesitv.hu

Archívum