Önkormányzat Információs Portál

KÖZLEMÉNY

Tisztelt Ebesiek!

2020. június 17-én kihirdetésre került a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló 2020. évi LVII. törvény, amelynek következtében a korábban elrendelt veszélyhelyzet megszüntetésre került. Alább a koronavírus elleni védekezés korábbi védelmi intézkedéseiről szóló tájékoztató található, amelyeknek jelentős része a veszélyhelyzetet megszüntető törvénnyel hatályát veszítette. Kérjük, hogy a tájékoztató elolvasása során legyen figyelemmel arra, hogy 2020. június 18. napjától első sorban a fenti törvényben foglalt rendelkezéseket kell irányadónak tekintetni!


 

A veszélyhelyzet időszaka alatt hatályban lévő intézkedések:

Tisztelt Ebesiek!
A miniszterelnök 2020. március 13-i tájékoztatásának megfelelően március 16. napjától az Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában is tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe. Az erről szóló tájékoztatás megtalálható az iskola honlapján: http://ebesarany.hu/2020/03/13/tantermen-kivuli-digitalis-munkarend/
Az önkormányzati intézmények vezetőivel folyamatosan egyeztetünk, amint a Magyar Közlönyben megjelenik az oktatási-nevelési intézmények működésének új szabályairól szóló rendelkezés a koronavírus fertőzés elleni védekezés miatt, tájékoztatni fogjuk a lakosságot az óvoda működésével kapcsolatos új szabályokról is.
Szintén várható a hétvége során a többi önkormányzati intézmény vonatkozásában is további tájékoztatás.
Fontos, hiteles információk a koronavírus fertőzés elleni védekezés témakörben: https://koronavirus.gov.hu/
Kérjük, hogy kövessék figyelemmel az Önkormányzat honlapját, igyekszünk folyamatosan naprakész információval szolgálni.

Ebes, 2020. március 14.

Szabóné Karsai Mária
polgármester

www.ebesitv.hu

Archívum