Önkormányzat Információs Portál

Nyertes pályázat!

Örömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyar Falu Program keretében benyújtott „Felelős állattartás elősegítése” című pályázatunk támogatásban részesült. A település állattartói közel 1,3 millió Ft értékben ivartalaníttathatják/oltathatják kedvenceiket.
Ezúton kérjük a támogatásban érintett állattartókat, hogy legyenek szívesek felvenni a kapcsolatot ?‍⚕️dr. Sárközi Rita állatorvossal időpontegyeztetés végett. Kérjük, hogy lehetőség szerint 2021. évben végeztessék el a szükséges beavatkozásokat.
❗️Az ingyenes pályázatban kizárólag azok a tulajdonosok vehetnek részt, akik a pályázat benyújtása előtt írásban jelezték igényüket.
?VÁLTOZÁS! A pályázati kiírás módosítása miatt kizárólag azok az igények részesültek támogatásban, ahol ivartalanítás (is) történik. Tehát azon tulajdonosok, akik csak veszettség elleni védőoltást vagy csak transzponderrel történő megjelölést kértek, nem részesültek támogatásban.
?‍⚕️☎️dr. Sárközi Rita: +36 70 674 8612
További felvilágosítást a Polgármesteri Hivatal pénzügyi irodájában lehet kérni vagy az alábbi telefonszámon: +36 52 565 048, 113. mellék.

www.ebesitv.hu

Archívum