Önkormányzat Információs Portál

Gáthasználati engedéllyel kapcsolatos tájékoztatás

A Rendszer Kontroll Kft. közleménye:

„A Tiszai Vízrendészet Kapitányával, Busi László r. ezredessel történt előzetes egyeztetés, és kialakított együttműködés alapján a Rendszer Kontroll Kft. és a hatóság együttműködésében megkezdődött a fokozott ellenőrzés első ütemeként a Nyugati Főcsatorna teljes területén a Gáthasználati (Gátfelhajtási) engedélyek meglétének és érvényességének vonatkozásában!

A kellemetlenségek, a bírságolások, és a hatósági eljárások megelőzésének érdekében kérjük, (amennyiben még nem tették meg) korábban megküldött tájékoztató levelünket a település honlapján, közösségi média csatornáin, képújságjában, vagy elektronikus levél formájában legyenek kedvesek az érintettek tudomására hozni, és juttatni!

Amennyiben a szükséges Gátfelhajtási engedélyek vásárlását biztosító rendszer használatával kapcsolatosan bármilyen kérdés merülne fel, kérjük, forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal, az ugyfelszolgalat@gatfelhajtasiengedely.hu email címen, vagy a +36 (70) 427-7405-ös telefonszámon, állunk rendelkezésére.”

www.ebesitv.hu

Archívum