Önkormányzat Információs Portál

FRISSÍTVE! – Járványügyi intézkedés miatt zárva tart a Gyógyszertár

FRISSÍTVE 2020. április 1-jén

Április 2-tól (csütörtök) április 9-ig újra kinyit a Gyógyszertár. A napi nyitva tartás 13:00 – 15:30 között lesz. Arra kérünk mindenkit, hogy ha lehet akkor csak a legszükségesebbekért menjenek, hogy a nyitva tartás rövidsége miatt a sürgős gyógyszereket ki tudják adni.

Április 10-től április 14-ig jelen információink szerint az előzetesen közölteknek megfelelően ZÁRVA lesz a patika.


 

a március 30-án megjelent hír:

Tisztelt Ebesi Lakosok!

A Gyógyszertár vezetőjének értesítése alapján tájékoztatom a lakosságot, hogy a Gyógyszertár 2020. április 14. napjáig járványügyi intézkedés miatt zárva tart. Az intézkedés oka, hogy egy koronavírussal fertőzött beteg (nem ebesi!) kontaktus kutatása során közeli kapcsolatot találtak az egyik dolgozóval.

Ez nem jelenti azt, hogy bárki a Gyógyszertár dolgozói közül beteg, de az ilyenkor irányadó protokoll szerint kötelezően be kell tartani a 14 napos karantént a dolgozóknak.

A zárva tartás ideje alatt a közeli települések gyógyszertáraihoz fordulhatnak az ebesiek.

Azok a 65 év feletti lakosok, akik számára a gyógyszereik kiváltása ezen időszak alatt nehézséget okoz, és nincs olyan hozzátartozójuk vagy ismerősük, akik ebben segíteni tudnak számukra, munkaidőben az 52/565-071-es, vagy a 30/630-3079-es számon kérhetik az Önkormányzat segítségét.

Ebesen tudomásunk szerint továbbra sincs igazolt koronavírusos eset.

Kérjük, hogy a továbbiakban is tartsák be a járvány megelőzése érdekében hozott szabályokat.

Szabóné Karsai Mária

polgármester

www.ebesitv.hu

Archívum