Önkormányzat Információs Portál

Playmobil kiállítás a Polgármesteri Hivatalban

Elengedhetetlenül fontos a gyermekek szem-kéz koordinációjának és a finommozgások koordinációjának fejlesztése, mert ezek a rajz- és íráskészségének alapjai. A PLAYMOBIL ideális az óvodás és kisiskolás korosztály számára, mert 4-7 éves korban zajlik a kézizmok, kézközép-csontok erősödése, a finom-mozgás koordinációjáért felelős agyi struktúrák kiépülése. A PLAYMOBIL játékokkal a gyermekek célirányos kézmozgást végeznek, az ujjaik differenciált és összehangolt együttműködésével építenek egy világot, ami a fantáziájuk és a kreativitásuk fejlesztését segíti. A PLAYMOBILLAL eljátszott szerepjátékok megélése fontos részei a gyermekek fejlődésének. A nagyobb iskolások napjaink digitális világában a virtuális játékok csábításában élnek. Különösen fontos, hogy megőrizzük a nagyobb gyermekek fantáziáját is és kialakítsuk kreatív problémamegoldó képességüket azért, hogy amikor felnőnek saját életüket biztosan irányítsák, a problémákat kreatívan megoldják.
Ezért választják szerte a világon családok milliói a PLAYMOBIL fantasztikus világát!
PLAYMOBIL sikere a kiváló minőségben, a figurák egyszerűségében, a figurákhoz megalkotott részlet gazdag, valósághű környezetben rejlik.

A kiállítás megtekinthető a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben (H:8-12, Sze: 8-12, 13-17:30, Cs: 13-16, P: 8-11). Csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges! Nyílt hétvége: szeptember 18. (14-18 óráig) és szeptember 19. (10-16 óráig)

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

www.ebesitv.hu

Archívum